ali je kdo kupil angelske karte?je bil kdo na te delavnici z angeli?jaz sem jih kupla.in ko sem prvič vprašala za službo,so mi ven karte padle samo od financ.verjamete v angele?
jagodna pita
ali je kdo kupil angelske karte?je bil kdo na te delavnici z angeli?jaz sem jih kupla.in ko sem prvič vprašala za službo,so mi ven karte padle samo od financ.verjamete v angele?
jagodna pita
Pa o čem vi to?
ežojEžoj ,jaz se tudi sprašujem?.........da karte sprašujete za službo....![]()
![]()
lp goga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| WRAN51 je napisal/a: |
| verjamem da ima vsak svojega angela varuha.vendar pazite,če imate hiter avto,da ne vozite hitreje kot lahko leti vaš angel varuh.pa lep pozdrav. |
SVETOVNA IZJAVA!!!! IZJEMNO RESNIČNA !!!
Titta| MYCHELLE je napisal/a: |
| Smešno, vendar res..Tudi jaz skorajda verjamem, da imam svojega angela varuha. Glede na vse kar se mi je dosedaj zgodilo.. |
Aha, tule se pa podpišem. Moj angel varuh je zakon...
| WRAN51 je napisal/a: |
| verjamem da ima vsak svojega angela varuha.vendar pazite,če imate hiter avto,da ne vozite hitreje kot lahko leti vaš angel varuh.pa lep pozdrav.[pingvin] hmm |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Bujta repa