Cvetačna juha s popečenim kruhom
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Čak mal, proxy, a ti nič od tega ne počneš? Vidim, da nas je kar nekaj takih, ki se malo bo vodi "čistimo".... |
Saj ne gre za to, ali pocnem ali ne - motiv zenske, ki se vsake toliko casa vsega navelica in se potepe okrog in se ji potem dogajajo cuda ali pa tudi ne, je po mojem sam na sebi tema za ubitacan road movie.. (vcasih se konca tudi slabo, kot smo se naucili v Thelma&Louise..
)
Da o zenski, ki se spravlja pomivat okna ob polni luni, potem se pa mimo pripelje tipcek in se dere nanjo "gospa, tega pa ja ne naredit, se ne splaca",niti ne govorim (saj mogoce bi slo oboje v isti film...:)))))))))![]()
lp, proxima
| mamamia je napisal/a: |
mamica03 naj kar odklopi, ali ima še kaj drugega za bregom pa ni naša stvar. Tudi če ima, kaj potem? Saj gre zanjo, ne za nas.
Meni se zdi, da nima kaj drugega zadaj, ampak si zelo zelo predstavljam, kaj potrebuje. In prav je tako. Ker samo zadovoljna mama je dobra mama in če potrebuje en dan zase, naj si ga tudi privošči na način, kot njej najbolj ustreza. Upam le, da bo z našimi napotki uspela najti kraj, kjer se bo odklopila, pa kar koli to zanjo že pomeni. Mamamia mamamia |
Točno tako, mamica03 rabi prostor, katerega vrata lahko brez razlaganj in pojasnil za seboj zapre.
Je tako težko razumeti, da ta možnost ni samoumevna in da je za nekatere luksus, ki ga morajo načrtovati, tako kot drugi načrtujejo dopust, ki ga potrebujejo iz podobnih razlogov?
A ve fliknete smučke na streho in se odpeljete proti severu, pa kjer diši po snegu malo poštamfate po bregu? Že zdaj se tedensko odpirajo teme o poletnih dopustih, pa nikoli ne preberem kakšne pripombe, da naj bi bile počitnice čas sprostitve in spontanosti.
Ženska sprašuje, če poznate kakšno primerno lokacijo, celo prijazno razloži, kaj in zakaj išče, dobi pa kup pokroviteljskih nasvetov in opisov, kako se odklaplja ta ali druga.
@proxima se mi zdi, da se je tema začela bolj woolfovsko (ženska rabi svoj denar in svojo sobo...), pa kakor se razvija, mi gre bolj na moliera, kot na almota.
nola
| nola je napisal/a: |
| Ženska sprašuje, če poznate kakšno primerno lokacijo, celo prijazno razloži, kaj in zakaj išče, dobi pa kup pokroviteljskih nasvetov in opisov, kako se odklaplja ta ali druga nola |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Poletni svaljki z dimljenim lososom