Totalni odklop
Kakšen dan neki, jaz si vzamem en teden na leto in uživam od prve do zadnje minute, to je takrat ko se postim od vsega. Lani se sicer ni izšlo oziroma je trajalo samo 4 dni, ma je bilo tudi to zadosti za napolniti baterije.
Drugače grem na dom moje mame, v Idrijskem hribovju, kjer je skoraj samota vseh samot, iz naše gmajne se vidi v Ameriko, tako daleč je (to so nam natolcevali kot otrokom in sva s sestro potem mahali sestričnama v Wisconsin). Kjer je čuden občutek, ko greš zvečer spat, ker je smrtna tišina in v stilu palčka Smuka črnočrna tema, edino motorizirano bitje je poštar, najbližji sosed je kako grapo stran. Skratka super.
Loni Makaroni| LENČA je napisal/a: |
| Imaš mogoče še kaj drugega za bregom ? |
| tulka je napisal/a: | ||
Živjo, gre za planšarijo, vendar nihče več ne pase :(. Kot je napisala anaeva, pa obstajajo planšarije, kjer z veseljem vse pokažejo in razložijo. Vem za eno nad Tržičem, kamor smo mi peljali naše šolarje če te zanima, se pozanimam za naslov in telefon. [hrosc-rdec] tulka |
mamica03 naj kar odklopi, ali ima še kaj drugega za bregom pa ni naša stvar. Tudi če ima, kaj potem? Saj gre zanjo, ne za nas.
Meni se zdi, da nima kaj drugega zadaj, ampak si zelo zelo predstavljam, kaj potrebuje. In prav je tako. Ker samo zadovoljna mama je dobra mama in če potrebuje en dan zase, naj si ga tudi privošči na način, kot njej najbolj ustreza. Upam le, da bo z našimi napotki uspela najti kraj, kjer se bo odklopila, pa kar koli to zanjo že pomeni.
Mamamia
mamamia| TORTICA je napisal/a: |
| Vsak rabi svoj odklop tak ali drugačen, škoda je le, da se nekatere stvari še vedno tako obsojajo v tej naši puritanski družbi. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sladki greh

Lečin curry s kruhovimi cmoki