Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Evo, sem šla zmerit, ribnčan je ravno tako dolg, da paše v kuhinjski predal. Dolžina brez roč je 29 cm. (tiste Ribnčane, ki ne grejo v predal, imajo v različnih velikostih, moj meri nekaj čez 180 cm ![]()
)
Dragička, pa se ti še vedno o valjarjih pogovarjaš? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesenega z vrtljivima ročajema, sem ga kar nekaj časa iskala. Prej sem imela tistega v enem kosu, pa mi je bil nepriročen.
CilaImam tri: kovinskega, lesenega in nekega, kao iz marmorja, ki potrebuje orožni list.
Kovinski je za hitro delo in hitro umivanje in manjše kose. Lesen je za redna dela in večje površine. Sešila sem mu roza srajčico, ker se mi zdi, da se v elementu napraši in potem ni nikoli čist, ko ga rabiš. Občasno ga temeljito skopam in temeljito posušim.
Oni tretji: tisti pa je za vlomilce, še neuporabljen.
F r i n aCila, a ni fajn, jaz imam tudi takega in vse sam dela ![]()
, sem zelo zadovoljna, jaz stojim zraven in ga gledam...
lp
AnamarijaOba, od ribničana, starega preko 30 let in pa od Tuperwarw, ki ga največkrat uporabljam in je zakon.
Aja, potem imam še enega iz Turčije, ki je tanki kot malo debelejši svinčnik in lesen, dolg kakčnih 35 cm. Uporabljam ga za kakšne tortilje, tiste palačinke ze kebab, pa en poseben olivni kruh, fajn je pa tudi za torteline, rezance....zvalja zelo na tanko.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom

Lazanja iz palačink