Hojla!
Kako bi za pusta presenetila moža in mu spekla krof, ki bi ga brez slabe vesti pojedel.
Želim Vam lep dan.
mijamarija
Hojla!
Kako bi za pusta presenetila moža in mu spekla krof, ki bi ga brez slabe vesti pojedel.
Želim Vam lep dan.
mijamarija
Moj oče je tudi sladkorni bolnik in si dnevno daje injekcije. Je pa zelo sladkosned in se vsem sladicam ne more upreti. Res ne dela prekrškov vsak dan, vendar pa takrat, ko zmaže kos al pa dva torte, pa palačinke ali karkoli podobnega, da ne rečem kaj o krofih, ki jih zmaže po 5... prehodi kak km več, kot sicer. Ali pa gre kaj drugega delat, kje je potrebna fizična moč. Torej, raje naredi 2 km dnevno več, kot bi se odpovedal krofom, pravi.
Torej...nafutraj ga, potem pa pot pod noge za kakšno urco...
OgnjičZdravo,
moj ati je tudi sladkorni bolnik,mami naredi maso za krofe brez sladkorja oz. doda diabetični sladkor,namesto v olju pa jih speče v pečici.Morem rečt,da jih jaz tudi raje takšne pojem,ker so manj mastni,to pa nobenemu ne škodi!
tejčikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Rižota brez filtra