Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Na tej strani je kar veliko slovenskih jedi:
anibasMislim,da bi bilo fajn,če bi si sposodile knjigo v knjižnici Sodobna Slovenska kuharica.Hrana iz nje bo tujcem,ki prihajajo k nam sigurno všeč.To lahko povem iz prve roke,saj smo imeli lani in predlani za par dni prijatelje iz Španije in to mlade fante,ki so našo hrano naravnost oboževali.Čisto vse jim je všeč:)od Goveje juhe,praženega krompirja,solate z bučnim oljem,Prekmurske gibanice,jote,bograča in podobno,Dane govorim o zaseki in mesu iz tunke,moram reči,da me je ,da so jedli zaseko z veseljem presenetilo.
antonija7Mene pa zanima, če je kje v bližini centra v Ljubljani kakšna restavracija, kjer strežejo tradicionalno slovensko hrano. Hvala. :)
Margotjaz sem večkrat dobro jedla v starem tišlerju. Nekaj tradicionalne hrane imajo. to je pri rtvju, tako da je v centru. Nekaj je tudi v sokolu.
Sokol je znan po take vrste postrežbi. Čeprav za moj okus je malce preveč industrijsko....celoten modus operandi namreč.
Mygracepoleg picerije dvor je imajo nekaj, samo ne vem imena lokala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način