Avto grand senik

nincika  

član od: 23.11.2006

sporočila: 71

tema odprta - 26. jan 2009 11:21 | ogledi: 2.083 | odgovori: 2

Živjo

Na začetku vsa pohvala forumu, občasno vas prebiram, ko mi dopušča čas, pišem skoraj nič, sem pa vedno dobila na vprašanja odgovore. Ste zakladnica znanja, idej in še bi lahko naštevala, zato le tako naprej in hvala za dosedajšne odgovore. Imam pa novo vprašanje. Kupili smo avto grand senik, letnik 2005, vendar nima navodil, kar pa bi si zelo želela že zaradi navigacije in ostalih stvari. Avto je uvožen, v salonu, kjer smo ga kupili, so nam svetovali naj se obrnemo na renojeve servise, kar smo tudi storili, vendar do sedaj neuspešno, ker v vseh salonih v naši okolici trenutno nimajo nobenega novega,da bi lahko dobili, oziroma kopirali knjižico, v rezervi pa je tudi nimajo nikjer.

Zanim me, ali je kje na internetu možno kaj dobiti, oziroma mi lahko kdo svetuje, kje na internetu naj jo iščem, ali jo morda kdo ima in je pripravljen kopirati, seveda mu plačam.

Že vnaprej hvala in lep pozdrav.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

26. jan 2009 11:29

V salonu, kjer ste avto kupili, vam MORAJO dati tudi navodila, in to v slovenščini. Toliko se pa morajo potrudit. Kako sploh lahko prodajo avto brez navodil. In če jih nimajo - a so uvozili avto brez papirjev ali kaj? - se morajo ONI potruditi in vam jih priskrbeti. 

 

Ampak mislim, da ti bodo lastniki takšnega avta tu na Kulslo pomagali, tisto prej sem pa napisala iz jeze, ker se nekdo gre prodaje avtov, pa niti za navodila ne poskrbi. To je za inšpekcijo.

 

Ko smo mi prodali naš prejšnji avto oziroma vzeli staro za novo , je salon, kjer smo to opravili, od nas zahteval vsa navodila, servisno knjižnico in druge papirje, ki sodijo k vozilu. Tudi ko smo potem kupovali rabljen avto, so bila priložena navodila za uporabo. Tako da ne vem, v kakšnem salonu si kupovala avto, da je brez navodila, četudi rabljen.

 

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti