Rada bi spekla dober domač črn kruh.Ali ima kdo kakšen dober recept. Zanima pa me tudi kje dobiti dobro črno moko.
akire00
Rada bi spekla dober domač črn kruh.Ali ima kdo kakšen dober recept. Zanima pa me tudi kje dobiti dobro črno moko.
akire00
Če boš šla na portalu v rubriko "iskanje" in vtipkala kruh oz. kar pač želiš, boš dobila ogromno receptov.
Kar se moke tiče, ti bo pa google povedal, kje na tvojem območju so mlini.
OgnjičJa, končno smo dobili črno moko tip 1100, kilogramske že kar nekaj let ni bilo na policah. Tip 1600 pa ni super črna ampak polnozrnata.
Za črno 1100 sem se pred časom pozanimala v bližnjih mlinih, pa je nimajo, ker nimajo ustreznih kamnov, če sem prav razumela.
LijanaOd kod pa si, LIJANA? Poznam vsaj 2 mlina, oba v Savinjski dolini, kjer imajo tako moko. P< mlin Katić v Leskovcu pri Krškem tudi.
Se mi zdi, da je bolj stvar trgovcev, da take moke ne naročajo.
Tole je čisto običajen in dober recept. veselo na delo. Mešanico mok lahko prilagodiš.
http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Mesan_crni_kruh-6
rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Raca z rezanci na azijski način