Zanima me, če je kdo imel težave z bakterijo kandido-kolonizacijo le te v telesu in s tem povezane težave. Ste šli k zdravniku, kakšno prehrano ste izbrali, kako ste zadevo pozdravili?
Skratka vsi predlogi dobrodošli.
Hvala.
Pekarica
Zanima me, če je kdo imel težave z bakterijo kandido-kolonizacijo le te v telesu in s tem povezane težave. Ste šli k zdravniku, kakšno prehrano ste izbrali, kako ste zadevo pozdravili?
Skratka vsi predlogi dobrodošli.
Hvala.
Pekarica
Moja osebna zdravnica pravi,da se omenjena gljiva dokaj natančno,v95 % odkrije pri lab. analizi blata!
receptor| receptor je napisal/a: |
Moja osebna zdravnica pravi,da se omenjena gljiva dokaj natančno,v95 % odkrije pri lab. analizi blata! receptor |
| gerna je napisal/a: |
| Še preprost test ugotavljanja kandide v telesu, ki sem ga ravno včeraj slišala. Zjutraj, ko vstaneš si natoči kozarec vode in pljuni vanjo. Če plunek plava na vrhu vode se ta bakterija še ni razmnožila po telesu, če pa se je že se iz plunka proti dnu kozarca spustijo tanke nitke, ki so na koncu odebeljene. Pa ne zdaj vi mene " popljuvat " ker to nam je res včeraj ena svetovalka nahrina razlagala na srečanju! LP. gerna |
Če napišem, da je to lari-fari, boste spet planili po meni?
Sicer pa res ni težko dokazati te vrste glive v telesu, saj je naravno prisotna v/na nas.
rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Panakota z belo čokolado in penino