Anketa o mobbingu-psihičnem nasilju na delovnem mestu

rešeno

Drejček
Rešeno. Me pa zanimajo rezultati, če bo mogoče. kruhy
Evo tudi jaz izpolnila. Veliko sreče. mial
Imaš tudi mojo! LP gerna
Alinaa, pozdravljena, zanimiva anketa. Vendar pa dobri rezultati zaenkrat ne smejo biti presenetljivi, saj si v tem kratkem času verjetno dobila razmeroma nereprezentativen vzorec testirancev; namreč tistih, ki so bodisi doma ali pa si lako privoščijo reševanje ankete v službi, se pravi, da jih (nas) očitno nihče prav preveč ne preganja na ta ali oni način. Obilo uspeha pri diplomi, lep pozdrav Sonja
Rešeno! Bi pa lahko o mobbingu razpravljali na dolgo in širokooo. Pa veliko sreče z diplomo! kriznana
Nekaj mi ni jasno- katero smer študiraš oz.pripravljaš diplomo ? Čudi me, da je mobing lahko tema diplome na Naravoslovno tehniški fakulteti, to mi je čisto družboslovna tema. Zdej če pa že tam učijo take stvari potem je pa nekaj narobe s študijskimi programi. Res me zanima, napiši za kakšen študij gre. LP hedonist
Rešeno. Veliko sreče pri diplomi, v službi pa čimmanj mobbinga................ Lp, korosica
Ravno v ponedeljek sem na lastni kozi obcutila blag primer mobbinga....anketa resena. Veliko srece! Tarja83
Anketa rešena, žal (na svojo srečo) pa mobbinga še nisem občutila. mimika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti