Najraje pijem čisto običajno turško kavo brez vseh dodatkov. Včasih pa mi zadiši esspreso, ki mu dodam malce mleka.
Julija
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Najraje pijem čisto običajno turško kavo brez vseh dodatkov. Včasih pa mi zadiši esspreso, ki mu dodam malce mleka.
Julija| teddy je napisal/a: |
| Tadeja 13 - "kafetiera" je posoda, v kateri se pripravlja espresso kava. V spodnji del naliješ vodo, v srednji del nasuješ kavo in pristaviš na štedilnik. Voda se upari, gre preko kave v srednjem delu in se v obliki kave nateče v zgornji del "kafetiere". Popravite me, če zna katera bolje razložiti. Če smo že pri kavi - kako pripravite spenjeno mleko za kapučino: iz mrzlega ali vročega mleka, iz polnomastnega ali manj mastnega, s čim ga penite...? lp, teddy |
| Loni je napisal/a: |
Drugače si pa lahko kupiš raznorazne sirupe in jih dodajaš, pri nas jih dobiš v Muellerju ali Butlersu, znamka Monin (sama imam doma cimetovega, karamelnega in mandljevega). |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Sirovi napihnjenčki z dodatkom