![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo!
Ognjič![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo!
Ognjič| proxima je napisal/a: |
| I knew it! *krohot peklenski...* Kaj hočemo, če je pa vrtnarjenje tako krasen cover-up za nabavo dušikovih substanc...:)))))))))))))) lp, proxima |
Po moje ga...itak je sumljiv! Le kdo bi mu verjel, da hodi v Trst le po knjige
...
| Ognjič je napisal/a: |
[palecgor][palecgor][palecgor][palecgor][palecgor] mamica03, upam, da je vse to tudi tebe v dobro voljo spravilo! Ognjič [vrtnica] |
![]()
| ežoj je napisal/a: |
Ej, tulka, ne še ti z*******t. Jaz imam nekakšen privat " kšeft ", trenutno ni naročil ( kriza ), pa pisarno ne ogrevam, pa so na mizi poslovni papirji ( dopisi, dobavnice, štampiljka, kalkulator........).ežoj |
Ežoj, sonček, jaz tebe nič ne z*******m, jaz smrtno resno mislim. Kuga si delal na mojem podstrešju? Da nisi ti slučajno moj mož? On ma tudi en takle "kšeft", trenutno ni naročil, pa pisarne ne ogrva, pa so na mizi poslovni papirji...
Ma, če te ne bi enkrat že srečala, bi prisegla, da... mogoče je pa moj dragec poslal enega za krinko... sumljivo, sumljivo...
Bo treba s tabo na kavo, da vidim, če pride isti moški kot zadnjič...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom