Veš kaj ežoj, lahko bi vsaj pred večerjo slikal, da bi dobili kakšno novo kulinarično idejo.

Hrustljav piščanec iz pečice
Veš kaj ežoj, lahko bi vsaj pred večerjo slikal, da bi dobili kakšno novo kulinarično idejo.
Vendi dušo: spomin te matra ( menda ja niso leta ), tisto ni bil glodalec ampak ljubka miška in ni bil eden, bilo jih je več.
Glede svinjaka: Einstein ( to je tukaj en moj sosed ) je ( menda ) rekel : če neurejena miza asocira na neurejene misli lastnika, na kaj potem asocira prazna miza?
ežojEžoj, buljim v tisto sliko, buljim... pa mi ni nič jasno... kako si prišel na naše podstrešje, da si ga slikal?!!!!
Ej, tulka, ne še ti z*******t. Jaz imam nekakšen privat " kšeft ", trenutno ni naročil ( kriza ), pa pisarno ne ogrevam, pa so na mizi poslovni papirji ( dopisi, dobavnice, štampiljka, kalkulator........).
Sicer pa tudi ne slovim po zelo urejeni mizi, tole je bil navdih, ko prvič odprem temo in pogledam mojo mizo, si pravim: tole pa moram poslikat.
ežojjankica,
a si brala: popolna zmešnjava, skrite koristi nereda, kako nabasane omare, razmetane pisarne in neorganiziran rokovnik prispevajo k uspejšnejšim odločitvam ( e. abrahamson in h. freedman ), založba vale novak, (Einsteinov citat je iz te knjige )?
ežoj| ežoj je napisal/a: |
Glede svinjaka: Einstein ( to je tukaj en moj sosed ) je ( menda ) rekel : če neurejena miza asocira na neurejene misli lastnika, na kaj potem asocira prazna miza? ežoj |
Tole je pa za povečat!
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Bananin puding z vanilijevimi rogljički