Lečina juha in krekerji iz polente
Po moje so račke že pitane predlagam akcijo: toppy in ninkica privabijo račke s hrano, vmes vendelina s frutabelo ( petardice rajše ne, lahko jih splaši ), hedonist in STEZOSLEDEC ( dobrodošel ) z enih dvajset centimetrskimi noži ( seveda nabrušenimi z kamni iz ene druge teme ) se neopazno pojavita in opravita del.
To bi lahko bila akcija pod pokroviteljatvom kulinarike ( vprašajte šefa ).
Poslikajte in poročajte!![]()
| WRAN51 je napisal/a: |
| kdor pozimi hrani ptice s kruhom je velik nevednež ali pa zoosadist,pa lep pozdrav.[pingvin] hmm |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Usta me bolijo od smeha: punce bi hranile račke, fanta bi jih pa jedla.....Fanta, a vidva takole drugače večkrat kaj lovskega prineseta domov in če da, ali je o res en tak kamenodobni feeling in ali še kaj kri teče na poti do doma ali že vse prej očistita? |
| ežoj je napisal/a: |
Po moje so račke že pitane predlagam akcijo: toppy in ninkica privabijo račke s hrano, vmes vendelina s frutabelo ( petardice rajše ne, lahko jih splaši ), hedonist in STEZOSLEDEC ( dobrodošel ) z enih dvajset centimetrskimi noži ( seveda nabrušenimi z kamni iz ene druge teme ) se neopazno pojavita in opravita del. To bi lahko bila akcija pod pokroviteljatvom kulinarike ( vprašajte šefa ). Poslikajte in poročajte! ežoj |
Ej, če se pa tole zgodi, pridem jaz poslikat! ![]()
![]()
![]()
![]()
| mamaF je napisal/a: |
tako kot pravi, da smo ženske še zmeraj absolutne kamenodobne nabiralke vsakič, ko se skupaj znajdeva v kaki večji trgovini. mamaF - Mojca |
Hvala, mamaF zdaj pa imam tehten izgovor ![]()
![]()
![]()
, ki sem ga (neuspešno) iskala dolga leta![]()
Lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Juha iz čičerike in rožmarina