Prazniki so mimo,nabrali so se odvečni kilogrami.Zanima me,če ima kdo kakšno preizkušeno dieto, kako se jih najhitrje iznebiti?![]()
![]()
![]()
![]()
bsvoljsak
Prazniki so mimo,nabrali so se odvečni kilogrami.Zanima me,če ima kdo kakšno preizkušeno dieto, kako se jih najhitrje iznebiti?![]()
![]()
![]()
![]()
bsvoljsak
Pa kaj ste vsi samo jedli ali kaj??? Moja kilaža je čisto ista kot mesec nazaj, kvečjemu nekaj 100 gramov nižja.
| Loni je napisal/a: |
Pa kaj ste vsi samo jedli ali kaj??? Moja kilaža je čisto ista kot mesec nazaj, kvečjemu nekaj 100 gramov nižja. |
Ma, Loni, kje pa, saj smo večinoma laufali, sicer brez superg, pa vseen,.............
od kavča do mize, pa nazaj do kavča, pa do hladilnika.........in tako štiri dni, bo treba na vago stopit, žih mi manjka ene par sto gramov.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 04. jan 2009 16:59:17Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Slivove rožice