Če uporabljate Hoferjevo kislo zelje, ste potem naslednji dan brez stranskih učinkov. Ne vem, kako je to možno, ampak pri vsakem drugem so problemi, pri tem pa ne.
Sonja
Orehova potica po receptu moje mame
Če uporabljate Hoferjevo kislo zelje, ste potem naslednji dan brez stranskih učinkov. Ne vem, kako je to možno, ampak pri vsakem drugem so problemi, pri tem pa ne.
Sonjahmm...![]()
![]()
![]()
| 1post je napisal/a: |
| kislo zelje je dost uporabno...tudi pri nas ga sami delamo..posebno zeljnica je zazeljena s strani sladkornih bolnikov.ce ne marate prebavnih motenj oz. prekislosti po macku, ne priporocam surovega (sploh mrzlega ne), temvec ga pred kuhanjem bolj sperite z vodo - ima manjse ucinke/posledice :)) |
Kislo zelje mora biti kislo, nikoli ga ne oplaknem, nikoli nimam mačka![]()
![]()
kislo zelje obožujem,vendar ga ne smem, oziroma, če ga jem moram biti na dopustu, da v miru dežuram na školjki.
Wran, evo moje stranske učinke![]()
Še en recept za učinkovito "čiščenje notranjosti": za malico 2 jabolka, za kosilo kislo zelje, za popoldne dobro knjigo, da na školjki ne bo dolgčas . Pred tem pa lahko še uživate v živahni dejavnosti v vašem trebuhu.
Preizkušeno pred par dnevi ![]()
Opažam, da je pri zelju zelo važna kombinacija z ostalimi jedili. Nič sadja in nič druge vrste zelenjave(razen krompirja), nič mleka tisti dan, samo kruh, krompir, meso po ne bo nobenih stranskih učinkov.
Za žejo pa nesladkan čaj. Gazirane in kisle pijače in pivo bi znale tudi poslabšati situacijo.
Cilalili, se strinjam, sedaj prvič slišim, da so lahko " problemi " z zeljem.
ežojVanja, imaš srečo, pri meni to ne učinkuje. Mirno grem lahko v službo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom