Kako smo kulturni

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. dec 2008 10:47

Razumem hec, jasnič. Je pa res, da moj explorer ne prikazuje smeškotov, temveč samo čudne kombinacije znakov..... Vendelina jr.

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. dec 2008 10:56

Ja Vendelina, jasno da ne moreš zapret hudo prometne ceste, ampak na zelo malo prometni cesti na Blokah so pač fantje to naredili. Pa baje tega niso naredili prvič, ker je pač tak običaj v vasi in nikoli še niso imeli težav. Tokrat se je očitno našel nekdo, ki mu je bilo prehudo malo počakati. Se je pa streglo piškote in vino vsem ki so prisostvovali dogodku. Če bi ˝prijazni˝ voznik stopil iz avta, bi bil tud on postrežen, kot se spodobi, tako je pač raje slonel na troblji, klical policaje in bil neznansko slabe volje.

saša

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. dec 2008 11:15

Spagon, če bi bila jaz v koloni, bi verjetno prišla na piškote.... My point je samo v tem, da se mora človek nekako navaditi, da takrat, ko je sam vesel, še ni nujno, da so vsi ostali na svetu tudi blazno veseli in da bi radi sodelovali v njegovem veselju. In da ko je človeku neizmerno hudo, to še ne pomeni, da se bo ves svet zaradi tega pozabil na vse ostalo. Ostali bomo v obeh primerih do neke mere sodelovali, od ene točke naprej pa ne več, ker imamo pač svoje filme, kakršnekoli pač. Skratka, vsak malo pogleda še iz drugega zornega kota, ampak z eno mero, toliko, da razumemo različne pozicije in ni nobeden nasilen in vsi najdemo eno srednjo pot. Tako, kot je neprimerno hupati na pogrebno kolono, zato, ker imam ne sestanek in se mi blazno mudi......ampak recimo po pol ure bi pa lepo prosila, če se razmere vseeno malo normalizirajo....je malo preveč optimistično pričakovati, da bo cel srez danes za hece, samo zaradi tega, ker imamo mi danes ohcet.....dasiravno je imel model, ki je klical policijo, verjetno lajf obrnjen v steno... Vendelina jr.

kriznana  

član od: 14.10.2006

sporočila: 602

23. dec 2008 15:06

Wran nihče ne sovraži otrok .Ker so to najbolj nedolžna bitja .Ampak red mora biti in otrok mora vedeti kje je prostor za igro in kje je pač treba malo sedeti pri miru .Živahnost otrok nima nič z divjanjem po gostilnah in določenih primerih kjer drenje res ni primerno!!!!!!!!!!! kriznana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti