Sem delala z ramsovo tičino,glede da sem prvič ustvarjala z njo ,mi je blo čist simpl,okus je pa res boljši,kot od pekarne,vsaj zame,ne moti me da jo moram barvati,ima Pitončica mega barve,sploh pa tiste ircing !
jampina

Čokoladni eklerji
Jaz zadnje čase uporabljam samo od Ramsa, meni je bolj všeč kot tista iz vrhnike.
| Katarina K je napisal/a: |
| [Od ramsa je 6 kg tičine 38 e pa nekaj centov. To je 6,3 e na kg. Katarina K |
Všteta poštnina oz. dostava?
| nitta je napisal/a: |
| Odločam se za nakup tičine mase, pa me zadnima, se naj vozim do Ljubljane ali naročim od ramsa? Vidim da pravite da je bolša od ramsa, meni je pa najbolj važno da se dobro oblikuje, torej za oblikovati sta si enakovredni? p.s. ne me preveč kregat... Kje se pa kupijo te čudovite barve za barvanje tičine? nekje sem zasledila da kar tiste ki so za barvanje pirhov-samo teh je le par osnovnih-jih mešate med seboj? Ali bom morala potem vseeno po barve v Ljubljano... Hvala vam izkušenim tičino-strokovnjakinjam :) za odgovor in pomoč. nitta |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Suzanine palačinke