Serviete - papirnati robčki

anaeva je napisal/a:
http://www.podarimo.si/21749-papirnati-serveti anaeva
Hvala anaeva , smo prepozni , ker piše da je že odano .... Hvala vam ELMA
Elma pošli naslov na Zp. Lp balu balu

Elma iz kje pa si, če ni skrivnost?

Jaz sem včasih zbirala prtičke. Sedaj jih uporabljam za kakšne servetne tehnike, okraske, ...

Kakšen viška se bi tudi našel.

Pozdravček.

MM
balu imate Zp ... Hvala MM smo doma iz Trbovelj-Zasavlje (če bi pa želeli nam kakšno servietko podarit vam naslov pošljem na Zp) ... ELMA
Punce zelo ste me presenetile s svojim odzivom , bi se vam radi zahvalila ... Hvala vam ....Hvala , hvala.......Zlate ste ... ELMA
Rad bi se zahvalila ,,berny,, za servietke in drugi gospe ki mi ni napisala svoje ime .. Hvala vam še enkrat ELMA
Hvala vsem ki ste nam poslale servietke , ker niste napisale svoje ime na ovojnico , se lahko samo tko zahvalim.....Največ pa bi se zahvalila ,,berny,, ki nam je že 2x-3x do zdej poslala pošiljko .... Vesele praznike vam želim ... LP ELMA
ELMA pošljite svoj naslov na ZS. Nekaj malega imam novoletnih servientk, če vam bo zanimivo. Klea
Klea je napisal/a:
ELMA pošljite svoj naslov na ZS. Nekaj malega imam novoletnih servientk, če vam bo zanimivo. Klea
Hvala imate ZS ....Lepe praznike vam želim... ELMA

Živjo. Je kdo od vas že zasledil papirnate prtičke s slovenskimi motivi (npr. Bled, ljubljanski grad,.. ali pa kaj podobnega)? 

_čebelica_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti