Men je Kulinarika tok velik dala in mi ni všeč, kadar govorijo čeznjo.

Suši z zelenjavnimi polpeti
Men je Kulinarika tok velik dala in mi ni všeč, kadar govorijo čeznjo.
| barbyslo je napisal/a: |
| Na žalost je kulinarika postala bedna, samo neko pričkanje, dokazovanje in pregovarjanje.....preveč negativne enrgije ,,,,hmmmm mislim da jih veliko gre, preveč, da bi lahko kdaj ta stran postala res dobra....je pa res da naivneži tudi prihajajo. V razmislek....za spremembo pravil... barbyslo |
Pošteno.
Tako se dela.
Podpiram izjavo Ognjič: nikoli ne hodimo na obisk k ljudem, ki jih ne maramo (nekaj podobnega
)
| kuharca37 je napisal/a: | ||
|
ČE bi bila jaz Jernej, bi nesramne in zajedljive ljudi, ki neprestano gonijo eno in isto, enostavno "izčlanila", po hitrem postopku vrnila članarino in čao.
ČE bi bila jaz Jernej, sploh ne bi odgovarjala na provokacije.
ČE bi bila jaz Jernej, ne bi nikomur razlagala, zakaj in čemu. Moja vest bi bila tista, ki bi presodila. In bi naredila tako, kot bi čutila, da je prav.
Kulinarika je odlična stran. In predvsem je odraz nas samih. Če smo pozitivno naravnani, optimistični in veseli, bo takšna tudi Kulinarika. Če smo pesimisti, tečke in povsod vidimo samo slabe stvari, ne bo tudi Kulinarika nič boljša. Sami lahko izberemo, kakšna bo.
In meni je všeč.![]()
jasna
Jaz pa vsega skupaj sploh ne jemljem tako - saj življenje ni samo črno belo in v resničnem svetu se tudi ne srečujemo samo z ljudmi, ki bi nam v vsem pritrjevali in včasih smo malce razoračarni nad tistimi, od katerih smo pričakovali kaj ful vzpodbudnega, pa nam tega niso "privoščili" in potem ugotovimo, da so nam med vrsticami pravzaprav povedali vse.
rrr
Aja, pa še vprašanje za barbyslo imam: povej mi, prosim, katera je tista res dobra stran, na kateri se tare obiskovalcev in istočasno ne prihaja do nasprotujočih si mnenj in katere včasih le ne zapustiš z dolgim nosom.
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 13. dec 2008 15:06:14Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Jernejev zelenjavni curry