Kavna je seveda manjša, to je ona mala, ki jo dobiš ob skodelici kave v vsaki gostilni....... Ampak, če si dala preveč sode, so piškoti kvečejmu večji in bolj rahli.
Kavna je seveda manjša, to je ona mala, ki jo dobiš ob skodelici kave v vsaki gostilni....... Ampak, če si dala preveč sode, so piškoti kvečejmu večji in bolj rahli.
Že dosti let jih pečem in vedno gredo za med.
Letos pa so mi čez noč postali trdi. Na pladnjih sem jih pustila, da se ohladijo. Potem sem jih dala v posodo in čez noč na balkon. Morebiti bi jih morala prej (še mlačne) pospraviti v posodo.
Po moje jim je škodila prenizka temperatura na balkonu. Ne vem, mogoče. To vem da se zgodi pri pecivih, ki imajo veliko vsebnost maščob (no tu ni ravno tako, kolikor poznam recept). Najbž je odvisno tudi od tega, koliko so bili trdi že ko si jih vzela iz pečice.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Malinini razpokančki