Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
Mac, ampak vseeno, torto boš naredila ti in vzeti ej treba v zakup, da ima vsaka torta noto tistega, ki jo je naredil, ne glede na recept, meni po istem receptu nikoli ne rata točno ista zadeva. IN da je praktično vsaka domača torta boljša od kupljene. Vsaj zame. Sama sicer ne maram čokoladnih, kar pa ne pomeni, da je ne bi bila vesela.
Aja, pa še tole. Imela sem eno malo bolj tečno sodelavko, ki je vedno naredila packarijo, ker kvazi ni jedla nič mlečnega. Pa je sir vlačila s pice in kupčkala, kreme iz tort in peciv... Skratka, meni je bilo zraven kar slabo. Sem zanalašč naredila za svoj rojstni dan eno cheesecake iz baze in sem ji bila pripravljena dotični kos tudi kam zabrisati, pa je prišla ženska k pameti in je torto zavrnila. Resnično, še naš Matic pri 15ih mesecih ne naredi take packarije.
| Loni je napisal/a: |
Predvidevam, da si jo spekla za svoj rojstni dan. Najbolj važno pri vsem je, da JE torta všeč tebi, saj gre za TVOJ praznik in gostje ne morejo pričakovati, da boš npr. naredila Sacherico samo zato, ker jo ima tale in oni rad. Sama si naredim torto po mojem okusu (se pravi absolutno nič čokoladnega), pa se še nikoli nihče ni pritožil, da je bila pre-karkoli. Ko pečem za ostale, se prilagajam njihovim željam. |
Nič čokoladnega???
Ne bi bila za skupaj. Ali pač, bi vse čoko ostalo zame
.
No, saj ni tako hudo, na temno čokolado sem usekana, samo torte imam pa raje bele, lahko tudi v kombinaciji s temnimi niansami. Glavno, da je nekje med sestavinami mascarpone ali skuta, skratka nekaj mlečnega, pa ne preveč smetane.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Bowla s kozicami