Polnjene paprike
selvi, pusti takega operaterja, manjka se jih, drugih.
Že pred dvemi-tremi leti sem tudi sama dobila par klicev iz neznane tuje telefonske številke. Enkrat sem poklicala nazaj, odziv je bil tak, kot se ga opisuje v tej temi.
Od takrat se pa pri neprepoznanih številkah striktno držim tega: kdorkoli je že bil, če me res rabi, me bo še enkrat poklical, če ne je pa pomota ali zloraba. In jasno nikogar ne pokličem nazaj. In nobenega strahu pred velikimi računi.
CilaPonovno so se pojavile zlorabe pri klicih z namenom povečanja prometa. Stranke prejmejo kratek neodgovorjeni klic iz številk 00881942011051 in 00881942011053. V primeru, da pokličejo nazaj, so lahko stroški kar visoki, saj gre za klic v satelitsko omrežje.
Tole obvestilo smo prejeli od mobilnega operaterja. Torej, ne bodite preveč radovedni in ne kličite nazaj, da si ne boste pritelefonarili nepotrebnih stroškov.
barbara9
Tudi jaz sem pogledala kaj je to "teflonska prevara" in na srečo ugotovila , da je še nisem prejela.
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Pečenice na leči