Katera ima Britta vrč in kako ste z njim zadovoljne. Vesela bom vsakršne informacije.
lp
Katera ima Britta vrč in kako ste z njim zadovoljne. Vesela bom vsakršne informacije.
lp
Mi smo imeli na morju probleme z vodo iz vodovoda. Po njej sem vedno dobila drisko. Soseda mi je predlagala filter Brita in res pomaga. Meni je istega okusa, vsekakor mi je boljša kot flaširana, mogoče je malenkost izgubila tisti originalni okus, ampak driske po vodi nimamo več.
| Icey je napisal/a: |
| in konc koncev če damo za servis za avto vsako leto parsto evrov jih lohka enkrat tudi zase in za družino zapravmo. S takim mišljenjem sem šla sama v nakup in ni mi žal.Lp!Icey |
Si kdaj naredila izračun, koliko m3 najboljše ustekleničene vode bi kupila za ceno tega Amwayevega filtra? In tudi, da ta filter ni večni, da ga je treba menjat? No, pri dotični firmi si zaradi takšnih zagotovo manejo roke!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Lečina juha in krekerji iz polente