Ali ste zadovoljne s keramičnimi in teflonskimi pekači za Sparove točke? Jaz še malo razmišljam, pa rabim kakšno vzpodbudno besedo o kvaliteti oz. uporabnosti. Rok se izteče v sredo.
Hvala
zoja2
Ali ste zadovoljne s keramičnimi in teflonskimi pekači za Sparove točke? Jaz še malo razmišljam, pa rabim kakšno vzpodbudno besedo o kvaliteti oz. uporabnosti. Rok se izteče v sredo.
Hvala
zoja2
Kupila sem teflonski pekač okrogli za torte in marmorne kolače -zelo sem zadovoljna !
marjeta10Keramični so v redu, lepo se čistijo, v okroglih s pokrovom pa lahko tudi kuhaš.
LijanaSamo v vednost. Včeraj sem hotela v ta velikem šparu v BTC-ju kupit posodo in nimajo skoraj nič več. Samo še tista dva mala lonca s pokrovom![]()
Imam pa ful točk. Kupila sem samo pekač za pito in šele doma dojela, da je rebrast samo na zunanji strani. Je pa peka v njem lepo uspela.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Jernejev zelenjavni curry