Pozdravljeni!
Zanima me na kakšen način, in kje shranjujete suhe klobase in salame (razen zamrzovanja), da se ne izsušijo preveč.
Lep dan.
simond
Pozdravljeni!
Zanima me na kakšen način, in kje shranjujete suhe klobase in salame (razen zamrzovanja), da se ne izsušijo preveč.
Lep dan.
simond
Super, da še kdo ohranja ta način shranjevanja in skrbi, da ne gre v pozabo (za katro55).
Jaz takšnih pogojev nimam, zato imam suhe mesnine vakuumsko zapakirane shranjene v hladilniku, če bi imela dovolj hladno klet, pa bi jih imela tam.
Ognjič ![]()
Dokler niso zadosti suhe, visijo na podstrešju v "kletki", da ne morejo muhe zraven. Nato ene damo v zaseko, druge v mast, tretje pojemo in četrte, ki jih hočemo najdlje imeti pa vakumsko zapakiramo, ko je čas in v hladilnik. Včasih pa kakšen komad pristane tudi v zamrzovalniku.
KyaraVakuumiramo in imamo v "kleti", ker pa naša klet ni prava, jih poleti damo v skrinjo (če še katera ostane).
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Gratinirani fuži s sirom in pršutom