Pecivo iz bučk
| s.marinka4 je napisal/a: |
| Ja in kaj potem, če si diplomirala.Nisi ne prva in ne zadnja z diplomo v žepu. Diploma ni merilo, da je nekdo kaj bolj pameten od drugih. Pokazalo se bo s tem, kako te bodo spoštovali pacienti oz. kako bodo zadovoljni z tvojim delom. s.marinka4 |
Draga moja, so ti jih že drugi malce napeli, jaz bi dodala samo to:
habibti se ni hvalila s svojo diplomo, svoje olajšanje in veselje, da je to za njo je samo hotel deliti z nami, svojimi virtualnimi (in tudi dejanskimi) znanci in prijatelji s kulinareike. In diploma je ena etapa, pomembna, sicer tudi ti svojih ne bi poudarjala, kajne? Btw, imaš diplomi dveh faksov ali iz dvopredmetnega študija? Saj ni pomembno, razlika pa je le.
Z nami delijo svoje veselje mnoge članice: srečnice, ki so že postale babice, tudi novopečene mamice svojim tukajšnjim prijateljem sporočijo vesele novice, nekatre so vesele nove zaposlitve. In v tem kontekstu se je oglasila habibti, ker nas ima za svojo veselo in prijazno druščino in mene veseli, da nas ima nekdo tako rad, da svoje veselje deli z nami.
In me tudi veseli, da si ti tako zadovoljna sama s seboj, da drugega takoj potlačiš, če pokaže veselje nad tistim, kar smatra za svoj uspeh.
Z modrim označeno v citatu pa samo dokazuje, da si pravzaprav ti v tistem košu, v katerega skušaš spraviti habibti. Tebi niti dve diplomi ne pomagata, da bi tudi drugemu privoščila uspeh. Včasih so rekli, da ni bolj praznega človeka od tistega, ki je sam sebe poln ...
Ne zameri, ampak ko nekoga, ki je vesel svoje diplome in to veselje deli z drugimi, tako "poklopiš", se mi zdi prav, da tudi kakšno bolj nesramno rečem. Enkrat za spremembo sem bolj direktna celo od my dear vendy...
Mamamia
mamamiaČestitke!
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Lečina juha in krekerji iz polente