selim se v starejše stanovanje, kjer je na več lesenih površinah in na steklu selotejp. prosim, če mi svetujete, s čim bi ga spravila dol, ne da bi poškodovala pohištvo?
5rusa
selim se v starejše stanovanje, kjer je na več lesenih površinah in na steklu selotejp. prosim, če mi svetujete, s čim bi ga spravila dol, ne da bi poškodovala pohištvo?
5rusa
Kupi čistilo na naftni osnovi, alu uporabi strgalo za steklokeramično pečico, ampak zelo dvomim, da ti bo uspelo, sploh če je to lepilo že dlje časa na pohištvu.
Veliko uspeha in lp.
mizarka| Vendelina jr. je napisal/a: |
| 1. Skratka, da ne bi poškodovala POHIŠTVA, boš uporabila ustrezno čistilo. Vendelina jr. |
S stekla bo šlo enostavno - uporabi aceton
Les bo bolj zoprno, ker bodo topila po vsej verjetnosti načela lak in boš potem imela fleke na laku. Jaz bi najprej probal z jedilnim oljem, če ne pa zbrusit in na novo prelakirat, bo najbolj ziher.
LP
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Bovla po kitajsko