Zmajčica1, po napisanem bi rekla, da ni prepozno. Poglej, [moje osebno mnenje], če se lahko zadnja runda od treh, dodaja teden pred obiranjem, zakaj potem ne bi dodala gnojila sedaj v drugem delu sezone.
To se pravi, prvo smo zamudili, drugo dodamo v času cvetenja, oziroma nastajanju plodov.
Tretje, ki se dodaja teden pred obiranjem, pa bi definitivno izpustila. Kaj pa ti meniš, zmajčica1 ?
Sicer prisegam, kar se gnojenja vrtičkov tiče, na hlevski gnoj, a sem zaradi pomanjkanja časa, letos pvič posegla po organskem gnojilu, saj so mi paradižnik, kumare, malancani in bučke skoraj propadle zaradi slabega dognojevanja. Ker so listi porumeneli, dobesedno vse vsadike, se mi je zgodil alarm - pomanjkanje kalcija. V roku enega tedna, po doziranju le-tega, so vse sadike čudežno ozelenele
.
Ja, nič, rag_doll, da ne dolgovezim in filozofiram naprej, če si prebrala vsebino linka, ki sem ga prilepila...takoj v akcijo z jajčnimi luščinami. Jaz začnem takoj jutri, so me članki prepričali...Daj jim rok en teden dni, če ne pa si res nabavi organik [ 3kg - 8 eurov ]
Johanna