anja27, zakaj pa potem v koritih semena niso kalila....a si pomislila, da jih je prinesel veter?

anja27, zakaj pa potem v koritih semena niso kalila....a si pomislila, da jih je prinesel veter?
rimljanka, saj so kalila tudi v koritih, ampak ker so korita zarasle rože, ni bilo tako očitno.
Sicer pa bo kmalu 18. junij, ko bomo na veliko pleli in se za nekaj časa rešili plevela...
AnjaRadajem, zalistnike nijno ščipaj, sicer bodo paradižnike preveč energije vložili v zelenje, namesto v plod. Zalistnik je 'vejica', ki se vrine med steblo in že nastalo vejo. Ne znam drugače razložiti, glej, na spodnjem linku pa najdeš slikico, pa ti bo vse jasno:
http://www.rastline.com/viewtopic.php?t=6479&star

Upam, da se slikica vidi, če ne pa preveri link :)
In zalistnik gre prav lepo stran, če ga previdno odlomiš na stran...

Tulka, jaz sem točno to delala, pa sem zapravila več za vodo in sadike, kot pa imela pridelka. ![]()
![]()
![]()
Ampak če ne ščipaš stran zalistnikov, ti paradižnik lahko čisto podivja... ker postanejo te mlade vejice močnejše od osnovnih, ki bi sicer rodile sad... sploh pa, kaj še delaš pokonci ob tej uri? ![]()
| tulka je napisal/a: |
. sploh pa, kaj še delaš pokonci ob tej uri?
|
Bolj je vprašanje, kaj TI delaš pokonci? Popravljaš končne teste?
Za tele pa vem, da jih je treba potrgat, ampam meni niso ratali, zato se z njimi ne bom več ukvarjala.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Rumove kocke