Sedaj je bolje sejati dalmatinsko ledenko.
martina
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Sedaj je bolje sejati dalmatinsko ledenko.
martinaŠe bolje sorto Kanasta, ne gre zlepa v cvet, okusna je pa tudi.
Jaz pa prisegam na braziljanko . Je zelo okusna krhkolistna solata .
manca51V eni drugi temi me je jade prosila, da poslikam še kaj vrta. Evo:
videti je grah, na naslednji fotografiji je blitva, čebula, solata ( mreža je proti komarjem
):
Na naslednji fotografiji je pastinak ( skalile le dve rastlini ), korenje, petršilj tudi ni skalil ( enih par rastlin ), redkvica in nizki stročji fižol ( zaščiten s tisto mrežo proti komarjem
). Plastenik sem neredil predvsem, da bi grozdje hitreje dozorelo, za enkrat lepo kaže:
![]()
![]()
![]()
ežoj krasno urejen vrt!
Začetnica![]()
![]()
![]()
![]()
! Letos bo vino izjemno!
Kdor zna, zna, mišzmoke![]()
![]()
![]()
Ežoj, krasen vrt.
Moram se pohvalit, da imam sama tudi krasen lep vrt letos (za zdaj): krasen krompir (zgodnji), grah (sladek in v zrnu), 3 vrste solate, čebula, krasna rukula (z nobeno luknjico!), rdeča redkvica, peteršilj, korenček, por, jedilna kolerabica,...
Včeraj posadila: jedilne bučke, rdeč radič, listnati ohrovt in endivijo. Slikce sledijo
vrtnarski pozdrav!
matejaozmatejaoz pridna, še bolj pa boš pridna, če boš povedala, kako ti je uspelo pričarati rukolo brez lukenj. ![]()
ooo ežoj, super sorto si izbral...ta daje pridelke do zmrzali, najprej poberemo grozdje, potem maline in jeseni banane ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Biskvit s slivami