Moj vrt
tedyka, potrgaj vse liste regačice......in to ponavljaj, saj bo šlo, iz lastnih izkušenj ti povem......ampak, je treba imeti potrpljenje.....
Nena58: hvala za nasvet, bo prav prišel prihodnje leto, ker je letošnja endivija že vsa počrnela. Francis: z blitvo glede rje še nimam problemov, so jo pa spomladi napadle uši, pred kratkim pa še gosenice. Menim, da je vzrok rje pri meni tudi veliko vlage, saj v bližini vrta teče kar precej velik potok, pa tudi sonca ni prav v izobilju, kar pa po drugi strani zelo paše fižolu. Lp, rdecapesa
Madonca Teka, ti pa imaš celo njivo, ne pa vrt. Koliko je to tvoje veliko in kako obdelaš, a imaš kultivator? Že samo " krompirišče " ti je večje kot marsikakšen vrt.
ežojPri nas je sploh ne, lučka, zelena je bolj zdrava, ima v sebi več klorofila,.....belina pač pomeni, da se je razgradil. Saj veliko sort je tsakih, da so srčki obeljeni že sami po sebi......
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svaljki z žajbljem

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato