Moj vrt
Našemu krtu se je po teh kroglicah
. Naredil je trikrat več krtin kot prej. Čez precej časa je izginil (pa ne k sosedu).
Lesni pepel se obnese, berny.......................
| Sy je napisal/a: |
| "Zemlja", ki se jo kupi v vrečah je itak povečini industrijski odpadek + malo kompostiranih bioloških odpadkov gospodinjstev. Za dražjo zemljo to najbrž ne velja, za poceni pa zagotovo. Glede debate o paradižnikih. Tudi že napadene paradižnike se škropi z mešanico mleko + voda. Pobereš vse (!) napadene liste stran, tudi če to pomeni, da moraš potrgati vse liste, in potem vsak dan (!) škropiš z mlekom in vodo. Vsi zeleni paradižniki normalno dozorijo. Sy |
Še dobro, da sem ono poceni zemljo, ki sem jo nazadnje kupila v Kalii, zmešala s kupom ilovice, ki se mi je potikal na vrtu. Rože v tistem loncu prav fino uspevajo... za razliko od tistega lonca, kjer je sama ta zemlja.
Pa tudi to sem ugotovila, da je v tej kupljeni zemlji ogromno semen od plevela. Niti slučajno je ne dam več na vrt, ko odsluži v koritih.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Miklavževi parkeljni