Moj vrt
No, naša čebula letos tudi ni zvita, sem pa imela pokrito s kopreno vse do poznega začetka maja. Ni mi pa vzklilo korenje, ki sem ga sejala vmes? S tem korenjem res nimam sreče.
Lahko kdo prilepi sliko muhe, ki je kriva za črviv čebulček?
AnjaJaz se pa ukvarjam s tujimi vrtovi
, meni ta let fižol nikakor ne rata. Dvakrat sem ga sejal pa mi nobenkrat ni kaj prida skalil ( jaz sadim le nizki fižol ). Lanski let ga nisem mogel pospravit kolk ga je bilo, letos pa bom še poskusil vendar mal dvomim, kaže da bom brez stročjega fižola.
dragička,
danes pa je pri nas sodni dan. Jutri pa bo baje še huje. Ubogi naši vrtovi...
AnjaJaz škropim.
nolaBaje se to z mlekom še bolj obnese, če je mleko od vijoličnih krav ( pa imeti moraš na sebi violično spodnje perilo, bi verjetno svetovala ena moja prijateljica ).
ežoj| ežoj je napisal/a: |
Baje se to z mlekom še bolj obnese, če je mleko od vijoličnih krav ( pa imeti moraš na sebi violično spodnje perilo, bi verjetno svetovala ena moja prijateljica ). ežoj |
![]()
![]()
Pa samo ne reci, da moram še po vijola senčilo za oči in vijola gumijaste škorne ![]()
Drugače pa: moj peteršilj noče iz zemlje, pa tudi čebulica in korenje ne ![]()
![]()
Je pa res, da nekaj zeleni tam pri špinači in blitvi, problem je le, da ne vem če je plevel ali to kar sem posejala ![]()
Buče in bučke pa so vse pokukale na plano. In imam občutek, da bo na tisti gredi hudičeva gneča ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bovla po kitajsko

Pečenice na leči