9.avgusta smo v Hočah v Lesnini naročili sedežno. Nanjo smo čakali ( še čakamo, da nam jo pripeljejo - jutri) cele tri mesece.Torej rok je 10. november. Pa to ni problem, saj če ti je nekaj všeč, boš pač počakal. Problem pa je s prevozom. Ko smo plačali akontacijo, nam je bilo rečeno, da mora biti kupljeno blago v višini 1200,00 eurov, da smo upravičeni do brezplačnega prevoza. Včeraj pa, ko smo mi klicali, ali je naše blago že prispelo, smo šli plačat še ostalo, so nam rekli, da je brezplačni prevoz v višini nad 1300,00 eurov. Malo smo bili začudeni, malo smo se sporekli, na koncu pa le zmenili, da nam blago pripeljejo brezplačno. Zdaj pa mi povejte, kaj je res ta prevoz tak problem, za trgovino, ki ima same kosovno velike izdelke, dostavijo jih pa zastonj le v primeru, če kupiš nad določeno višino, ki pa sploh ni majhna? Njim je glavno, da izdelke prodajo, kako jih bo kupec spravil do doma, pa ni več njihova stvar? Kaj pa tisti, ki nikakor ne dobijo koga, ki bi jim blago pripeljal? Nihče pa nam ni rekel, da bi nam pripeljali z doplačilom, čeprav mislim, da smo že itak veliko vsoto pustili v trgovini?! No, mi smo uredili, kaj pa tisti, ki kupijo omaro, sedežno ali posteljo, je vsota nižja od 1300,00 eurov, pa je ravno tako količinsko veliko, da v navaden avto ne gre in nimajo prevoza, kar jim v trgovini prej ne povedo?

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo