| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Darling, matr, kaj si zrajcala občinstvo |
No, danes lahko, zjutraj pa nimam časa, pol pa lahko.
ežoj| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Darling, matr, kaj si zrajcala občinstvo |
No, danes lahko, zjutraj pa nimam časa, pol pa lahko.
ežojEžoj, a veš da "čistunko" stranpoti v izražanju in pisanju navadnih ljudi sploh ne motijo. Strožja je le do tistih, ki sami sebe bolj visoko cenijo. Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2 ![]()
![]()
Cila, to si me pa spomnila na sina v prvih razredih OŠ, veliko je bral v primerjavi s sošolci, in tam nekdo prebere kakšno slikanico in so vsi euforični, on pa kar resno knjigo pa nič, to je bilo normalno.
ežoj| Cila je napisal/a: |
Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2 |
Aja? A tako je to po novem? Še dobro, da ne vem tega................![]()
Madona, a morate spet cel forum posvinjati s seksom, pa še to Nostradamusovega???Pa kaj je vam???
Potem pa še mamamia govori o petku in metku....lahko njej, ko ima moža ob sebi!Kaj pa naj jaz rečem, ko je moj 1400 km vstran???
No, imam vsaj kroglice na tufnice ... za prvo silo bo dovolj ...
Nena-morje - zasebno mnenje
Nena-morjePa še kakega Franceljna prinesi s sabo, ko boš pakirala spekulaas začimbe, menda sem ga že pred časom naročala.
Zdaj grem pa nazaj peglat, sem morala pogledat, če je že kaj nove "svinjarije" tle gor.
[citat=--Cila--]
Saj veš: odličnjak mora znati za +5, da je pohvaljen, cvekar je pa car že, če zleze na -2
Cila[/citat]
Aja? A tako je to po novem? Še dobro, da ne vem tega................![]()
rimljanka - zasebno mnenje[/citat]
Neč ni to ponovem. Jaz sem bil že zelo super pozitiven, če sem dobil vsaj +2. Je pa enkrat sošolec in kolega, sin takratnega ravnatelja, žal že oba pokojna, enkrat od mene prepisal nalogo in dobil za oceno samo 4, zraven pa še komentar od tršice, "danes si pa bol slabo napisal".
Matjaž
| hedonist je napisal/a: |
| Poleg tega je imetnica zelo kvalitetnih sivih celic ,kar pa tudi pri nasprotnem spolu malo preseneča.hedonist |
Ne izzivaj zunanje podobe Zorana Predina ob nedavnem obisku kraljice ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro