Jah, jaz itak delam zelo blizu znane Vinske kleti, pa pekarno imam za sosede, tako da...liter cvička, štruca kruha, pa je zdrava malica (cviček zbija holesterol)...
Ognjič
Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro
Jah, jaz itak delam zelo blizu znane Vinske kleti, pa pekarno imam za sosede, tako da...liter cvička, štruca kruha, pa je zdrava malica (cviček zbija holesterol)...
Ognjičhedonsit, o Vendelini ežoja vprašaj, on je njen veliki oboževalec, moje mnenje bi lahko bilo malce subjektivno ...
Bi si morala čas vzet za iskanje linkov, na katerih so nekateri njeni odgovori, kar tako pa o njej ne bom nič rekla. Se ne bi spodobilo. Jo pa v Lj lahko zlahka srečaš. Mamamia
mamamia| Vendelina jr. je napisal/a: |
| .......ena čistunka s foruma zmogla prebrati....: |
| mamamia je napisal/a: |
| bi se kake članice Marijine združbe spet zgražale ... |
Ma nekaj smo spet namigovale na japonske kroglice, kaj vem v kateri temi, pa je ena od članic (.packa.)rekla, da se ji to gnusi in da katero koli temo odpre, naleti na te krgolice in neke seksualne fantazije, tako nekako. Pa smo se še me malo hecale, je itak vreme zunaj dovolj čudno, pa ozračje nasploh, da se človek malo obešenjaštva ne bi šel. In potem dobiš "porcijo" in pač nehaš, kaj češ.
Še dobro, da je petek. Dan za metek. Mamamia
mamamia
Lidka, za Vendy pa ne morem izdat, kje jo lahko srečaš, ampak ni daleč od samega centra (razen če so kake dobre štacune kje zunaj središča LJ). Saj veš, varovanje osebnih podatkov in ti štosi ...
Mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 07. nov 2008 16:03:02[citat=--matilda--][citat=--Vendelina jr.--].......ena čistunka s foruma zmogla prebrati....:![]()
).Vendelina jr.[/citat]
[citat=--mamamia--] bi se kake članice Marijine združbe spet zgražale ...
O kom pa gre tukaj beseda, če nisem preveč firbčna... Če nebi za temi stavki stale same izobražene ladies, bi mislila, da se delate norca iz koga, tako pa ne zamerite moji nevednosti...![]()
matilda[/citat]
Mal prebrskaj po temah, dear Vendy uporablja veliko angleščine, zlahka boš najdla omenjeno čistunko ( jezikovno, jaz ne vem kdo je ), glede drugega, nanaša se na tisto temo, ko ena išče snemalca v kuhinji, pa so nekatere razumele, da išče snemalca posteljnih aktivnosti, na kar so " članice Marijine združbe " askočile v luft..........
Evo končno tudi mi " popoldanski ", da pridemo do računalnika, nekaterim delodajalec ne pusti v delovnem času.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. nov 2008 16:09:18| mamamia je napisal/a: |
hedonsit, o Vendelini ežoja vprašaj, on je njen veliki oboževalec, moje mnenje bi lahko bilo malce subjektivno ...
Bi si morala čas vzet za iskanje linkov, na katerih so nekateri njeni odgovori, kar tako pa o njej ne bom nič rekla. Se ne bi spodobilo. Jo pa v Lj lahko zlahka srečaš. Mamamia mamamia |
Vendelina, Vendelina, kdo bi to bil..............aaaaaaaaa to je tista, ki se spozna na LHC ( Large Hadron Colider ). Hedonist, kar vprašaj, kaj te zanima?
ežoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ak" je bal, nek je bal, rečejo purgeri...
Lidka, izrabi Vendyino vabilo...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Mandljeva juha ajoblanco