Ali verjemete?

Ognjič, pa bor mašino si pozabila omenit.

Loni Makaroni
Uuuu, a je xxl??? Ognjič, pa da ne boš rekla, da je rumena z zvezdicami dol pr teb... : ) (se mi je zdel, da ma tale Ognjič nekaj za bregom...) lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 07. nov 2008 11:42:53
Ma sem bral ene prerokbe, da bo tudi Vladeku uspelo narediti solnograške žličnike. Hedonist, a mi daš link do recepta, da bova iste delala, pa se bova v ponedeljek malo pred damami (in drug drugemu) hvalila. lp Vlado
Uuuuu, zdej pa moška zarota. Bi prav rada videla, da bosta beljake enako fajn stepla, do sijaja, da bojo žličniki stali, tko kot je treba. Sam Vlado, Hedonist gre zdejle tja nekam proti Ognjič, mi je mal sumljivo, da ne bojo njegovi žličniki fulll večji in bolj puhasti. Ker tale Ognjič mi je res en mal sumljiva... lidka [sonce]

jaz nič ne priznam, pa če jih 10 vidi...

Ognjič
Ja, v Posavju smo bolj za večje formate.... Vendelina jr.

Vendy v črni halji z zvezdicami ??? Hej, hedonist, preberi še njene stare poste, preden si član postal...

Ko sem njenega prvega prebrala sem si mislila, O, ne, že spet ena ...

No, o nadaljevanju ne bi. Bi pa morda na eni drugi temi pod neki drugi post lahko napisala Od višine se zvrti ...

(sem zdaj tri penine s svakinjo spila, kar tako, sva obe imeli pol ure časa, pa še danes zvečer bo martinovanje, tako da je že odklop... samo s službo oziroma delom opravim, pa bo svet še lepši, kot je itak že dovolj lep, vsaj meni )

O formatih pa tokrat ne bi, bi se kake članice Marijine združbe spet zgražale ...

BTW, a se spomnike Sun mix in vsaka ima svoj faktor ... To so bili časi.

Mamamia

mamamia
Opa, Ognjič, se mi je zdelo da živiš v eni energetsko močni pokrajini. Bi bil res vesel, če bi se srečala,pa bi kaj pokramljala in seveda tudi kaj spila. Za drugič ko bom v tvojem koncu bova to skušala realizirat, če boš za to seveda. Vladek, saj bi ti poslal link, ampak ne vem katerega. So bile kolegice res zlate, in so me dobesedno zasule z njimi tako da še oklevam , kateri bo bolj sedel. Vsekakor ti sporočim in potem pičiva skupaj, pa da bejbe vidijo kaj so to žličniki. Mamamia, dej povej kaj več o Vendelini Jr, keri so tisti posti, ki so te tako šokirali. malo mi namigni do kam naj brkljam. Pa čeprav se mi od višine malo zvrti. ali pa od česa drugega. LP hedonist

Sevede hedonist, sem za to.

Sem malo gruntala o tistem paradajzu pri tvojih kameratih v Vrbini oz. tam nekje...pa sem pomislila, da si pa mogoče našega matjaža kje na vrtu videl in ga zamenjal za paradajz...sicer bi to bil dooolgi paradajz  (zdej lahko mal afne guncam na njegov račun, ker je menda šel žurat za 2 dni in tega ne bo videl)

Ognjič
Hej, sam da ne bosta preveč cukala... pa pol vse predimenzionirano videla... Ja, žličnike bi pa res rada videla, od vaju, : ) lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti