Ognjič, pa bor mašino si pozabila omenit.
Loni Makaroni
Rižek s piščancem in zelenjavo
Ognjič, pa bor mašino si pozabila omenit.
Loni Makaroni![]()
![]()
jaz nič ne priznam, pa če jih 10 vidi...
Vendy v črni halji z zvezdicami ??? Hej, hedonist, preberi še njene stare poste, preden si član postal...
Ko sem njenega prvega prebrala sem si mislila, O, ne, že spet ena ...
No, o nadaljevanju ne bi. Bi pa morda na eni drugi temi pod neki drugi post lahko napisala Od višine se zvrti ...
(sem zdaj tri penine s svakinjo spila, kar tako, sva obe imeli pol ure časa, pa še danes zvečer bo martinovanje, tako da je že odklop... samo s službo oziroma delom opravim, pa bo svet še lepši, kot je itak že dovolj lep, vsaj meni )
O formatih pa tokrat ne bi, bi se kake članice Marijine združbe spet zgražale ...
BTW, a se spomnike Sun mix in vsaka ima svoj faktor ... To so bili časi.
Mamamia
mamamiaSevede hedonist, sem za to.
Sem malo gruntala o tistem paradajzu pri tvojih kameratih v Vrbini oz. tam nekje...pa sem pomislila, da si pa mogoče našega matjaža kje na vrtu videl in ga zamenjal za paradajz...sicer bi to bil dooolgi paradajz ![]()
![]()
![]()
(zdej lahko mal afne guncam na njegov račun, ker je menda šel žurat za 2 dni in tega ne bo videl)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom