Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
Jaz sem pred nekaj meseci kupila Gorenjevega, sem zelo zadovoljna. Saj pri programih ni nekih razlik, vsi imajo skoraj vse, razlike so pri podrobnostih. Tale stroj je tih, ima 1400 obratov (na kar sem jaz vedno pozorna pri strojh, 1200 mi je premalo), meni ustreza tudi, da ima program za samo 17 minutno pranje, pa da se perilo na 40 stopinj lahko pere eno uro ali dve, odvisno od tega, koliko je umazano.
Mamamia
mamamia
Pri meni je zmagal Candy s 1200 obrati.
Loni Makaroni| kleo je napisal/a: |
| aha, še nekaj. 1400 obratov se mi zdi zelo veliko. Niso oblačila nič zmečkana ali preveč stepena ko pridejo iz stroja. Sedaj imam 900 obratov, pa se mi zdi, da je že to velikokleo |
Ne, oblačila niso pomečkana, zlahka se likajo, če perem kaj bolj občutljivega stisnem gumb z oznako za lažje likanje. Meni je manj kot 1400 obratov za bombažno in nezahtevno perilo premalo,se mi zdi da je na 1400 obratov ravno prav centrifugirano, da ne teče s perila, ko ga obešam. Manj kot tisoč obratov uporabljam le za občutljivo perilo, za bluze, viskozo in podobno.
Mamamia
mamamiaJaz imam 1200 obratov maksimum, pa jih nisem še nikoli izbrala. Mi je 1000 ravno prav in od perila ni še nikoli kapljalo. Moje izkušnje so pač take. Aja, tudi meni je fajn 15 minutni program. Je že večkrat prišel prav. Tudi to, da lahko skrajšam čas pranja, je uporabno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Marmorni sladoledni sendviči