Pozdravljeni,zanima me če kdo od vas tudi dobiva pošto od velike gospe.Ki kar naprej obljublja kako boš srečen in bogat.Ali kdaj odgovorite ali pošta roma v koš.Kaj mislite o takih pismih.
Milži
Pozdravljeni,zanima me če kdo od vas tudi dobiva pošto od velike gospe.Ki kar naprej obljublja kako boš srečen in bogat.Ali kdaj odgovorite ali pošta roma v koš.Kaj mislite o takih pismih.
Milži
Itak gre vse podobno v smeti. Vse same natege.
Je pa ravno predvčerajšnjim mož dobil eno od krožnih pisem z bla bla bla vsebino, ampak v spodnjem delu "okrožnice" je bil nov dopis. Glava kot uradna od Psihiatrične klinike Ljubljana, spodaj v podpisu dvoje znanih psihiatričnih imen, vsebina v v podporo bla bla bla tekstu. Najprej me je imelo, da bi ta dopis poslala direktno Psihiatrični kliniki zaradi zlorabe njihovega imena, potem sem pa videla, da se telefonska številka prične še z 061... ![]()
![]()
. Papir je šel potem v peč.
Cila
Ne romajo v koš. Romajo v peč, da so vsaj za kakšno rabo.
Pri nas gre vse še neodprto v smeti, razen pri eni starejši družinski članici. Ta vse prebere in potem ogorčeno sprašuje, kako lahko nekdo tako piše, ker v resnici jo mika, da bi na taka pisma odgovorila. In tudi že je, a je upala samo meni povedat. Je pač malo vraževerna in se je nadejala dobitka na lotu...
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Mango cheesecake brez peke