Astro vizija

-pika je napisal/a:
...pa me vseeno zanima kje dobijo naslove kajti osebno jaz nimam ne naslova v telefonskem imeniku,vse položnice so na moža,sploh ne razumem kje zvohajo naslove in si dovolijo pošiljati.

To se mora clovek vprasati vsakic, ko vpisuje svoje prave osebne podatke kamorkoli, kjerkoli - na primer ko posilja izrezke iz casopisov ali kartice iz paketov pudinga za nagradno igro, kjer bo 10 nagrajencev dobilo po tri kuhinjske cunje; ali na kakem sejmu, kjer zrebajo dva srecna dobitnika, ki bosta dobila vikend paket v enem od slovenskih zdravilisc; da o milijonu pop-up oken na internetu (Ce izpolnite to anketo, sodelujete v zrebanju za mobilni telefon znamke Nokia) ne govorimo. Take zbirke osebnih podatkov so valuta, s katero se trguje in prekupcuje, in vsi, ki so vpleteni v tovrstne kupcije, niso izkljucno dobronamerni. lp, proxima
Tudi jaz dobivam taka pisma,prej jih je pošiljala ena ženska zdej ,zadnjič je prišlo pismo od moškega-dobila sem dobitno kombinacijo za lotoSrečnica ja-malo sem se nasmejala in odnesla v kurilnico. golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti