Imam zlato ribico, ki pa zadnje čase peša. Najprej se ji je leva okica čisto izbočila, da smo že mislili da bo padla ven, potem pa se ji je še neka bela snov pojavila nad tisto očjo, ki pa je sedaj že izpadla (snov ne okica).
femica
Imam zlato ribico, ki pa zadnje čase peša. Najprej se ji je leva okica čisto izbočila, da smo že mislili da bo padla ven, potem pa se ji je še neka bela snov pojavila nad tisto očjo, ki pa je sedaj že izpadla (snov ne okica).
femica
Kuharca..to bi nam lahko kakšno fotko privoščila z "mrtvo" ribo.
| hedonist je napisal/a: |
| No če gre za zlato ribico jo pač nesi k zlatarju, morda bo vedel kaj je narobe. No to je seveda šala. čisto zares pa tale nasvet. Vprašaj v ambulanti za male živali BUBA v Grosuplju. Tam je en fajn veterinar dr. Marjan Kastelic, ukvarja se z najbolj mickenimi živalcami, ta ti bo znal pomagati. Vso srečo tebi in tvoji ribici.LPhedonist |
Tista za zlatarja ti je pa dobra, si bom zapomnil. Te " najbolj mickene živalice " so pri meni velike cca 10-15 cm.
femica, to kar si opisala je nekakšna bolezen. Moj nasvet: nabavi večji akvarij in naseli več rib. Pogin posamezne ribe te pol ne prizadene tako kot če imaš eno ali dve.
ežojDa ne bo dileme, zlate riboce so krapi, torej laho mirno dosežejo že kar spodobno velikost. toliko, da veš, hdonist. Seveda pa ne v enem male akvariju. Še ežojevim se za tako velikost ne godi dovolj dobro, se zdi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Ajdovi svaljki s kislo repo