Tiramisu
Ravno po netu kroži še en o Stalinu. Je umrl, pa je bilo žalovanje. In se pojavi na komiteju vprašanje, kako pa s seksom v času žalovanja. In so se strinjali, da pač ljudje lahko seksajo, in so napisali razglas. Da bi vse skupaj bilo bolj uradno in žalobno, je nek apartčik zapisal nekako tako: ....seks je dovoljen, a samo z zakonskimi partnerji, da bi žalost tako bila še večja...
Iz realnega življenja pa še ena iznaše zakladnice:
Mož je tri ali štiri letnega sina peljal v vrtec. Običajno sem otroka vozila jaz, tako da mož ni bil vajen jutranje gneče in zastojev pred semaforji. In ko so tako mečkali po cesti, njemu se je pa mudilo, je tu in tam rekel O presneto; ali Ti vrag, ti; oziroma Bedak, ko je nekdo pred njim nenadoma zavil. Sin ga nekaj časa posluša, in ko je znova uporabil eno tako silno milo besedo, je naš otrok mrtvo-hladno rekel: Oči, mamica reče takemu prekleta pi*ka... Toliko o moji kulturni besedi za volanom....
Mamamia
mamamiaNo, pa še ena o Hruščovu ( za mlajše: ruski predsednik po Stalinu ( drugi), začel je "otoplitev" v SSSR ).
Ko je imel govor, je govoril o napakah za časa Stalina. Nekdo od prisotnih pa vpraša: kje si bil takrat, ko je stalin bil še živ. Hruščov s govornice zavpije: kdo je to vprašal? Vse tiho, nihče se ne oglasi, pol pa Hruščov reče: tam sem bil, kje je sedaj bil vprašalec.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Gratinirani svaljki