Jernejev zelenjavni curry
Pa šena resnična iz službe: kolegica je bila vodja projektov za področje v Srbiji. Nekega dne jo pokliče poslovni partner in jo prav prijazno pozdravi: Zdravo kolegice, kako ste?
Ona pa odgovori: Hvala dobro, samo malo sam trudna.
TanjaTanja05, tole me je spomnilo na moje prve počitnice na morju. Greva s sestro v prodajalno, nabereva blago in plačava. Prodajalka vzame denar, prešteje, naju pogleda in reče: "nemam sitnice". Midve pa
gledava, zakaj sva kar naenkrat sitnice, saj ji nič nočeva![]()
Pred leti sva bila s takratnim fantom na morju na Hrvaškem. Šla sva kupovat razglednice in prodajalec naju vpraša, če potrebujeva tudi "markice" (znamke). Fant ga gleda prav čukasto in mu odgovori, "ne, ne markice, jaz bom plačal s kunami"
So bili pri sosedi na obisku gosti iz Srbuje. Pa zvečer reče soseda, grem podojit.
Pa sorodnik vpraša, kako da imate bebu pa niste nikom kazali za nju?
Nekoč je moj stric pri 75 letih gledal skozi okno. Kar naenkrat reče: glej ga starega, kaj pa hodi po cesti pri teh letih. Mi pogledamo in mimo je šel sosed kakih 10 let mlajši od njega.
pa še eden črni in resničen:
Ko smo pred 3 leti bili na obisku v Srbiji,je šel bratranec v stajo da zakolje jagnje. Njegov vnuk pa za njim. In jagnje zakolje, očisti in speče. Po kosilu pa pravi njegov vnuk (4 leten), ki je vrokah držal štrik:
Obesiću se i visiću ko prase. In res, štrik zaveže na balkonu v prvem nadstropju, gre po zunanji strani stopnic gor in da glavo v zanko. Zadjii trenutek smo mo preprečili, da se res ni obesil.
KyaraMoja mama je nekoč kupovala meso v Osijeku (Cro). Mesar ji odreže kos govedine, ona pa reče: "Ne, neću to da uzmem, to je sama kita!"
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Caprese solata s popečenimi svaljki