Obožujem razne vrste antdot in vas prosim, da mi ji kar malo natresete:)
femica
Obožujem razne vrste antdot in vas prosim, da mi ji kar malo natresete:)
femica
Ko sem prijateljici po telefonu razlagala, kako naj naredi čokoladno peno, in sva prišli do faze, da naj nad paro stopi čokolado, je rekla da to ne bo šlo. Na moje vprašanje, zakaj ne, je odvrnila, da zato, ker ima štedilnik na plin in elektriko, na paro pa ne...
Mamamia
mamamiaNo, z mojo prijateljico si lahko podata roke ...Mamamia
mamamiaNaj anekdota mojega življenja, še iz časov trolebusa ...
Nabito pollna "trola" eni iz služne, drugi iz šole, ko prične cca 5 let star fantek : " Oči a mi boš kupu sladoled"? - " Ne" ne bom ti ga kupil, saj vidiš, da si ves premočen". Ampak oči, jaz bi sladoled"! - "Ne bo sladoleda"! ...
" Prou, če ti meni ne kupiš sladoleda, bom pa mamici povedu, da si včeraj v lijak lulu"!
Na prvi postaji pred Tivolijem sta iztopila, kaj se je potem dogajalo med njima ne vem, vem pa, kakšno je bilo vzdušje v "troli"![]()
kobra 1 ![]()
Na naši šoli je pa naročila tršica eni deklici, naj v kuhinji pogreje čaj. Ko jo čez en čas pride pogledat, je deklica s prižganim vžigalnikom nad steklokeramično ploščo jezno iskala točko, kje pride ven plin, da bo končno prižgala trapasti štedilnik (doma so imeli štedilnik na plin).
Naš pradedek je bil že malce pozabljiv, milo rečeneo. S prababico sta bila poročena skoraj 60 let, in nekega jutra, dementen kot je bil, jo zjutraj, ko se zbudi in jo vidi ob sebi v postelji, vpraša: "Gospa, oprostite, kdo ste vi in kaj počnete v moji postelji?"
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Svedri s parmezanovo kremo