Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
| Ognjič je napisal/a: |
Narod, jaz sem Neno slišala peti!!! (no, pa še nekaj jih je bilo zraven) Vam povem, da ob polni skledi mandarin, prazni steklenici izbornega vinčka in slastni črni Belgijski čokoladi prav fletno zapojčka milo pesmico (seveda v Nizozemščini)... |
Ja, res je, res, Ognjič! Malo južneje je bilo to, anede? Enega prijetnega večera............
![]()
Vidim, da sem v življenju res imela srečo. Tašča je zmeraj za kakšne neumnosti (no, včasih tudi butne kakšno, da imamo vsi lase pokonci, ampak kdo od nas pa kdaj ne naredi enako?), pri njej se vedno najde kozarček vina, penine ali česa drugega, kamorkoli gre, mi prinese kako malenkost (pa jaz njej tudi), če ji rečem, da je njej težko kupiti darilo, ker je zahtevna, ni nič jezna, ko benti, kaj vse bi morali narediti okoli hiše jo umirimo s tem, da ji rečemo, da bomo mi enako videli, ko bomo v penziji, tačas pa da imamo druge skrbi. Ko je jezna, ker hodnik ni čist, kot se njej zdi, da bi moral biti, jo potolažimo z besedami, naj se naredi, da ne vidi, nakar reče, da smo pujsi, potem pa si odpremo buteljko in jo spijemo, hodnik je pa potem v pol ure čist.
![]()
![]()
![]()
No, res pa je, da take snahe, kot sem jaz, ni pod soncem....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamia| dragička je napisal/a: |
| Jaz sem a`priori alergična na šopke rož. Ko vidim šopek, avtomatsko mi se v glavi začne vrteti števec - pismo rosno, koliko cvenka za dva-tri dni. Pozdravček! |
Ob tem temi se zabavam kot že dolgo ne.
Mogoče je pri tem treba povedati, da je najbrž razlika, koliko je stara kandidatka in kako daleč je odnos.
Nekaj vplova tudi zgodovina, če sin prepogosto vodi domov različne gostje, ki jih starši spoznajo takrat, ko prihajajo izpod tuša.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom

Hoppy brioš