Browniji s temnim pivom
Najbrž že osnovna olika zahteva (pričakuje), vsaj cvet. In ta, podarjen z nasmehom in dobro voljo, je čisto zadosti.
Ne vem no... rože se meni ne zdijo primerne- to naj bi nosili fantje potencialni tašči. Za prvi obisk (s strani dekleta) se mi zdi primerna kaka fina bonboniera, škatla dobrega kapučina in kakšen fin liker. Da ne pokažeš že prvič preveč, kako oh in sploh dober vtis želiš narediti. Vsaj jaz ne znam biti pretirano "ritolizniška" in sem do sedaj vedno naredila dober vtis. Bodi kakršen si, pa zmagaš na celi črti ![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| "dober dan, sem vesela, da sem vas spoznala, kako ste šele vi veseli, da ste MENE spoznali".... Vendelina jr. |
Vendy, jaz sem tudi imela isto asociacijo ...
Ko sem prvič obiskala mojo bodočo taščo sem prinesla skromen šopek rožic in mojo dobro voljo!
Sem ves popoldan zabavala vso družino s pripovedovanjem vicev, anegdot...no, na koncu pa sem še malo zapojčkala (nimam nekega posluha!!!) So me res spoznali takšno, kakršna sem, brez finoče in sprenevedanja! No, zakon je potem trajal 23 let ... in tašča je bila moja n a j b o l j š a prijateljica, čisto zares!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Orehova rolada