21. okt 2008 11:00
Alibaba, meni se tale blog spodaj ne odpre, samo masko od gugla vidim...
Kaj si mislia s "co? Ker samo to sem uspela prebrati.
Se pa bojim, da nisem ravno ta prava tozadevno. Namreč, minjončki, ki niso bodisi s čokolado ali pa s kokosom, ne, hvala. Ozrioma, kar imejte jih, bom preskočila. Razni rozacukr oblivi niso my cup of tea....Sem namreč za peti rojstni dan dobila torto s tičino rožicami (sama sem hotela veliiiiko rožic) in potem sem praznovanje končalo tako, da sem pobruhala vse, kar sem do tedaj pojedla v svojem mladem življenju
. In je bilo enkrat več kot zadosti in se posladkorjenih fint ogibam v velikem loku. Pa rožic tudi. Mi stana.r tega ne zameri
Tebi bela čokolada ne sede. Škoda. Morda bo pa kateri drugi tole prav prišlo: Super mehak poliv svetle barve (bež), če narediš lepo omakico in sicer v kozici greješ 2,5 dl sladke smetane, notri nalomiš 10-15 dag bele čokolade, ves čas mešaš s kuhalnico (smetana ne sme zavreti) in potem notri dolivaš kak fin alko (rum, rum z aromatičnimi dodatki, amaretto, rum z aromo bele čokolade, rum z aromo lešnikov...) in potem s tem polivaš izdelek. Nastane fina kremasta polivka/omaka/oblivka.
Vendelina jr.