Ja, proxima, zato je bil še večji genij, ker je vedel, kako malo popraviti rezultate......

Dušene školjke s pivom na sredozemski način
Ja, proxima, zato je bil še večji genij, ker je vedel, kako malo popraviti rezultate......
Proxima, pozabljaš, da je bil duhovnik - mogoče je pa dobil kakšno pomoč od zgoraj, no!!! in sploh - poznam par, ki ima deset otrok - pet punc in pet pobov - tudi to se zgodi! ![]()
Lp
P.s. sem mislila, da je baštarderija kaj s križanjem - malo na zaničljivo vleče, bi rekla - bastard - križanec. Se motim?
cervusproxima, ni bil ne prvi ne zadnji. Baje je tudi Galilej goljufal pri meritvah hitrosti, kot uro je namreč uporabljal srčni utrip. Poznejše preverjanje je pokazalo, da s srčnim utripom nikakor ni mogel dobiti predstavljenih rezultatov.
ežoj| elaphus je napisal/a: |
Lp
P.s. sem mislila, da je baštarderija kaj s križanjem - malo na zaničljivo vleče, bi rekla - bastard - križanec. Se motim? cervus [kaca] |
| elaphus je napisal/a: |
Proxima, pozabljaš, da je bil duhovnik - mogoče je pa dobil kakšno pomoč od zgoraj, no!!! in sploh - poznam par, ki ima deset otrok - pet punc in pet pobov - tudi to se zgodi! Lp
P.s. sem mislila, da je baštarderija kaj s križanjem - malo na zaničljivo vleče, bi rekla - bastard - križanec. Se motim? cervus |
Imaš prav, narečno besedo baštarderijo, ki zares izhaja iz besede bastardo, bi lahko dobesedno prevedli kot križanstvo, mešanstvo.
V prenesenem pomenu pa je je baštarderija tudi zmešnjava. Npr. - Pospravi baštarderijo od svoje sobe! V tisti trgovini je cela baštarderija. Naša šola je baštaderija, itak.
Sedaj ste me čist zmešale. Kot jaz vem, bastard ima negativno konotacijo. Bastard postane, če se križajo različne vrste ptičev ( pa ne vrabec in orel
, srbohrvaško: kopile), potomci so bastardi, se mi zdi neplodni, to delajo s pticami pevkami, da dobijo " posebne zvočne efekte ". Pri ljudeh, je bastard ( včasih bil ) otrok, ki je bil rojen neporočenim staršem, ali otrok, ki ga ženska v zakonu ima s " frentnim ".
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 04. nov 2008 09:45:06Proxima, je že petek, ale ženska.
nolaMa kaki petek, sobota skoraj ponoči je že!!!!!![]()
LP
cervusMa kaka sobota neki, SREDA ejjjjjjjj.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Zelenjavna zloženka