Sicilski potopis

Zadeva se bliža (prehitremu)  koncu, proxima (res je, zdajle je najbliže koncu, se mi zdi) nas počasi peče na ognju pričakovanja in nestrpnosti, moram pa priznati, da raženj res zeloooo počasi obrača.

lp

cervus
Ueeeeeee..... Lep pozdravček, S.
Dnevi tečejo, mi pa čakamo.......... daga
Vedno, ko vidim na prvi strani napis sicilski potopis, kar skočim od navdušenja. Potem pa Me res že zanima, kako je muca potovala v Slovenijo. riba-ribica

elaphus je napisal/a:

Ma kaki petek, sobota skoraj ponoči je že!!!!!

LP

cervus

Ma kaka ponoč neki, šele je ura šest!

ežoj
in jaz polna pričakovanja mislila, da je prišlo nadaljevanje, ker je tema na vrhu spet ... pa ga še kr ni :( Petya

In jaz enako...Mamamia

mamamia
No da še malo izbezamo proximo, naj nam napiše do konca. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
Punce spet ste vrgle to temo na začetek! Vidim naslov in si mislim - aha, da vidimo (beremo) težko pričakovani konec - pa nič. Ste me na finto vrgle! Ok, bo pa (tudi) zaradi mojega posta tema na začetku! Moycaa

Kaj pa če je tisti italijanski karabinjer prišel k proximi na obisk???

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti